Naš pristup Sve na jednom mjestu, metodologija rada te osiguranje kvalitete u svim fazama pripreme projekta omogućuju sljedeće prednosti na naše klijente:

 

Ušteda vremena

Već na prvom sastanku predložit ćemo najpovoljnije prilike za financiranje i jasno komunicirati vjerojatnost dobivanja sredstava kako bi ste imali sve relevantne informacije za donošenje poslovne odluke o početku projekta.

Jednostavnost

Naši timovi stručnjaka međusobno usko surađuju, a u komunikaciji s klijentima osiguravaju da se njihove potrebe rješavaju koordinirano, bez nepotrebnih preklapanja ili komplikacija.

Individualizirani pristup

Svaki klijent je jedinstven, zato naš pristup osigurava da se svaki aspekt vaše potrebe pažljivo analizira i prilagodi mogućnostima, a projekt uobliči tako da ostvari najbolji uspjeh u postupku ocjenjivanja.

Pouzdanost i povjerenje

Godine iskustva u pripremi i provedbi različitih projekata, stotine zadovoljnih klijenata te više od 20 stručnjaka na jednom mjestu za EU fondove, čine IMPULS savjetovanje sinonimom za kvalitetu i pouzdanost.

Transparentnost cijena

Bez skrivenih troškova i nepredviđenih izdataka, transparentno od početka ugovaramo način suradnje koji najbolje odgovara poslovanju svakog klijenta.

Više nego očekujete

Bilo da se radi o oblikovanju ideje, prepoznavanju inovativnog potencijala ili prilika za financiranje putem fondova, suradnja s IMPULS savjetovanjem pružit će uvijek osjećaj dodane vrijednosti.