Javni sektor

Priprema EU projekata

Projektne prijedloge pripremamo u skladu s najvišim profesionalnim standardima i internoj metodologiji rada, što jamči visoku prolaznost projekata koje pripremamo. Svakom klijentu pristupamo individualno te nastojimo održati dugoročnu suradnju s našim klijentima i voditi ih kroz cijeli proces pripreme projektnog prijedloga, od razvoja ideje pa do potpisivanja Ugovora o dodijeli bespovratnih sredstava.

Naša usluga pripreme projektnih prijedloga uključuje:

Savjetovanje za odabir projekata za financiranje – pregled postojeće izrađene projektno-tehničke dokumentacije te savjetovanje o odabiru projekata za koje će se izrađivati projektno – tehnička dokumentacija
Savjetovanje za pronalazak izvora financiranja
Izradu studija izvodljivosti s analizom troškova i koristi (CBA) te izradu Investicijskih studija
Pripremu dodatne dokumentacije koja se prilaže u sklopu pojedinog natječaja
Razmišljanje „nekoliko koraka unaprijed“ u pripremi projekta jer dobar projekt ne završava podnošenjem, nego uspješnom realizacijom
Administrativnu kontrolu projektne dokumentacije prije podnošenja prijave projekta
Osiguranje kvalitete projekta
Izradu odgovora na upite za pojašnjenjem tijekom evaluacije projektne prijave
Izradu i kontrolu potrebnih izjava prije potpisa Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava te pregled nacrta Ugovora prije potpisa

Zašto odabrati IMPULS savjetovanje?

Ako još uvijek niste sigurni zašto odabrati baš nas, dopustite da vam predstavimo još nekoliko razloga. Do sada smo pripremili preko 350 projekata za svoje klijente, ali to nije ni blizu svega što vam imamo za ponuditi. Jako smo ponosni na ostvarene rezultate, ali još i više na ono što se možda ne vidi odmah „na prvu“, a našim klijentima jako puno znači:

Dubinsko razumijevanje pravila
EU fondovi su kompleksni, a uvjeti, pravila i postupci često se mijenjaju. IMPULS tim za pripremu projekata uvijek je na izvoru najnovijih informacija te će uvijek korisne i aktualne savjete, osiguravajući na taj način da vaš projekt udovoljava svim propisanim zahtjevima i maksimizira vaše prilike za uspjeh.
Stručno vođenje od ideje do realizacije
Nije dovoljno imati ideju, ključno je znati kako ideju oblikovati u uspješan projekt. Naši stručnjaci vode vas kroz svaku fazu procesa, od konceptualizacije ideje i pisanja prijedloga do upravljanja projektom i izvještavanja.
Ušteda vremena i resursa
Pogreške u pripremi i provedbi EU projekata mogu biti skupe. Iskusni tim IMPULS stručnjaka minimizirat će rizik od uobičajenih zamki, osiguravajući da vaše vrijeme i resursi budu uloženi mudro.
Provjerena partnerska mreža
Uspjeh u EU projektima često ovisi o izgradnji snažnih partnerstava i mreža. Iskoristite našu partnersku mrežu kako biste ojačali svoj projekt i povećali vjerojatnost financiranja.
Individualizirani pristup
Ne postoje dva ista grada i općine niti dva identična projekta. Naš pristup jamči da ćemo pažljivo analizirati vaše specifične potrebe i ciljeve te predložiti rješenje koja Vam najbolje odgovara.
Sve na jednom mjestu
Upravo zbog kompleksnosti EU programa, izgradili smo vlastite kapacitete i znanja kako bismo svojim klijentima mogli ponuditi kompletnu uslugu po principu Sve na jednom mjestu.
To top