O nama

„Impuls savjetovanje teži biti jaki i prepoznatljivi hrvatski brend u području EU fondova i inovacija s uslugom Sve na jednom mjestu.“

U poslovnoj filozofiji IMPULS savjetovanja duboko je utkana priča o predanosti i inspiraciji koja nas vodi kroz svaki novi projekt i izazov. Osnovani smo 2016. godine i od tada neumorno radimo kako bismo prikupili najrelevantnija znanja i iskustva na tržištu i izgradili stručne kapacitete za naše klijente.
Pogledajte našu priču.

Specijalizirani smo za projekte povezane s razvojem inovacija, povećanje konkurentnosti i izgradnje novih kapaciteta kroz pripremu i provedbu poduzetničkih projekata i projekata jedinica lokalne samouprave.

Ono što nas izdvaja od drugih konzultanata jest naša sposobnost prepoznavanja inovativnih potencijala te pružanje pomoći ne samo u pripremi projekta, nego i dodatnom oplemenjivanju ideja. Od formuliranja projektnih ideja do njihovog eksperimentalnog razvoja i komercijalizacije, pružamo stručnost i podršku na putu do ostvarenja Vaših poslovnih ciljeva.

Naša snaga leži u pristupu “Sve na jednom mjestu“.

Za poduzetnike, mi smo partneri, od pripreme do provedbe projekta, olakšavajući put do financijske potpore i uspjeha. Za javni sektor, mi smo ključni akteri koji Vas vode cijelim putem – od izrade strategije, pripreme projekta, provedbe javnih nabava, pa sve do uspješnog završetka investicije.

Naši stručnjaci nisu samo savjetnici; oni su Vaši partneri. Imaju odgovore na Vaša pitanja i vode Vaše strateške planove i projekte od ideje do realizacije. Vaš uspjeh je naš uspjeh, naš je cilj Vama pružiti sveobuhvatnu podršku u svim fazama Vašeg projekta.

IMPULS savjetovanje nije samo još jedna konzultantska tvrtka; mi smo priča o suradnji, inovacijama i uspjehu.

Zajedno s vama, gradimo budućnost, inspirirani inovacijama.

To top