EU Fondovi

Javna nabava

Provođenje postupaka javne nabave u skladu sa zakonom, svim podzakonskim propisima te praksom DKOM-a i nadležnih sudova jednostavno se podrazumijeva kod svih obveznika javne nabave. IMPULS savjetovanje nudi klijentima usluge pripreme i provedbe postupaka javne nabave, bilo da se radi o jednokratnoj usluzi zbog vršnog opterećenja, o javnoj nabavi u sklopu projekta financiranog iz EU fondova ili o kompletnoj usluzi provođenja postupaka javne nabave kroz dulje vrijeme.

Pravilno provođenje postupaka javne nabave ključan je segment u provedbi EU projekata, a upravo zbog pogrešaka u postupcima nabave dolazi do financijskih korekcija. Svojim klijentima pružamo uslugu provođenja postupaka nabave ili savjetodavne podrške u provođenju postupaka nabave, a naša se usluga proteže i na sklapanje dodataka osnovnim ugovorima u fazi provedbe u svrhu osiguravanja točnosti informacija navedenih u dodacima u skladu s provedenim postupkom nabave i zakonskom regulativom.

Zašto odabrati IMPULS savjetovanje?

Stručnost i iskustvo

Naš tim stručnjaka ima bogato iskustvo i detaljno poznaje zakone, propise i sudsku praksu o javnoj nabavi. Pružamo vam stručnu podršku u svakom koraku procesa, osiguravajući da vaši postupci budu u skladu s relevantnim zakonskim regulativama i najboljim praksama.

Transparentnost i integritet

Naš pristup osigurava visoku razinu transparentnosti i integriteta. Cilj je osigurati da svaki postupak javne nabave bude proveden uz maksimalnu odgovornost.

Individualizirani pristup

Svaka organizacija ima specifične potrebe i izazove. Naš prilagođeni pristup znači da pažljivo analiziramo vaše zahtjeve i pružamo rješenja koja su optimalno prilagođena vašoj organizaciji.

Učinkovitost i smanjenje rizika

Naša metodologija rada razvijena je kako bi osigurala učinkovitost i umanjila rizike. Pomažemo vam u izbjegavanju uobičajenih zamki i problema, čime štedimo vaše vrijeme i resurse.

Potpuna podrška na jednom mjestu

Od početne analize i planiranja, preko izrade dokumentacije, do praćenja provedbe i završnih izvještaja, uz vas smo na svakom koraku. Naša podrška osigurava da se cijeli proces odvija glatko i bez nepotrebnih prepreka.

Reference

Vaš tim za javnu nabavu

Odjel za provedbu projekata u javnom sektoru

 

Kontakt: javnanabava@impulsconsulting.eu
Telefon: +385 1 629 2 432

mr.sc. Dalibor Dvorny

Partner

Dijana Žutić

Menadžerica
To top