Privatni sektor

Priprema EU projekata

Tim IMPULS savjetovanja za pripremu projekata u privatnom sektoru fokusiran je na pružanje visokokvalitetnih usluga usmjerenih potrebama i ciljevima privatnih poduzeća. Priprema projektnih prijedloga predstavlja složen proces koji se odvija u nekoliko ključnih faza čija realizacija u konačnici dovodi do prilika za ostvarenje sredstava nužnih za realizaciju i financiranje projektnih ideja poduzeća.

Svojim klijentima pružamo podršku tijekom cjelokupnog procesa pripreme projektnih prijava prilagođenu njihovim specifičnim potrebama i zahtjevima.

Naša usluga pripreme projektnih prijedloga uključuje:

Identifikaciju potencijalnih izvora financiranja u skladu s potrebama i ciljevima poduzeća
Razradu projektne ideje te kreiranje detaljnog plana i strukture projektnog prijedloga uzimajući u obzir čimbenike poput svrhe projekta, ciljeva, rizika, raspoloživih resursa, proračuna i očekivanih rezultata
Provedbu temeljitih istraživanja i analize potrebnih za pripremu projekta (prikupljanje podataka o tržištu, istraživanje konkurencije, analiza potencijalnih rizika i izazova)
Pripremu projektnih prijava u skladu s uvjetima natječaja
Pripremu propisanih obveznih priloga i popratne dokumentacije
Stručnu provjeru kvalitete projektnog prijedloga kako bi se osiguralo da isti ispunjava obvezne zahtjeve
Podršku pri predaji projekata
Podršku pri praćenju zahtjeva za nadopunama i pojašnjenjima projektne prijave
Podršku u završnoj fazi evaluacije projekta, a prije sklapanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava

Zašto odabrati IMPULS savjetovanje?

Do sada smo pripremili preko 400 projekata za svoje klijente, ali to nije ni blizu svega što vam imamo za ponuditi. Jako smo ponosni na ostvarene rezultate, ali još i više na ono što se možda ne vidi odmah „na prvu“, a našim klijentima jako puno znači:

Dubinsko razumijevanje pravila
EU fondovi su kompleksni, a uvjeti, pravila i postupci često se mijenjaju. IMPULS tim za pripremu projekata uvijek je na izvoru s najnovijih informacija i pružit će Vam korisne savjete, osiguravajući na taj način da projekt udovoljava svim propisanim zahtjevima i maksimizira prilike za uspjeh.
Stručno vođenje od ideje do realizacije
Nije dovoljno imati ideju; ključno je znati kako ideju oblikovati u uspješan projekt. Naši stručnjaci vode vas kroz svaku fazu procesa, od konceptualizacije ideje i pisanja prijedloga do upravljanja projektom i izvještavanja.
Ušteda vremena i resursa
Pogreške u pripremi i provedbi EU projekata mogu biti skupe. Iskusni tim IMPULS stručnjaka minimizirat će rizik od uobičajenih zamki, osiguravajući da vaše vrijeme i resursi budu uloženi mudro.
Provjerena partnerska mreža
Uspjeh u EU projektima često ovisi o izgradnji snažnih partnerstava i mreža. Iskoristite našu partnersku mrežu kako biste ojačali svoj projekt i povećali vjerojatnost uspjeha.
Individualizirani pristup
Ne postoje dvije iste tvrtke ni dva identična projekta. Naš pristup jamči da ćemo pažljivo analizirati vaše specifične potrebe i ciljeve te predložiti rješenje koja vam najbolje odgovara.
Sve na jednom mjestu
Upravo zbog kompleksnosti EU programa, izgradili smo vlastite kapacitete i znanja kako bismo svojim klijentima mogli ponuditi kompletnu uslugu po principu Sve na jednom mjestu.
To top