Novosti

EU Fondovi

Internacionalizacija poslovanja tvrtke prilagodbom i unapređenjem mrežnih stranica

Naziv projekta

„Internacionalizacija poslovanja tvrtke prilagodbom i unapređenjem mrežnih stranica“

Šifra projekta: KK.03.2.1.17.0042.

 

Kratki opis projekta

Realizacija projekta omogućila je unapređenje mrežne stranice postavljene na domeni www.impulsconsulting.eu od strane specijalizirane IT tvrtke Shipshape d.o.o..

Projekt obuhvaća sljedeće aktivnosti: definiranje strukture web rješenja, izradu tehničke i funkcionalne specifikacije sustava, prihvaćanje tehničke i funkcionalne specifikacije sustava od strane Naručitelja, postavljanje inicijalne instalacije cjelokupnog web rješenja, konfiguracija Drupal sustava prema prihvaćenoj specifikaciji, izrada dodatnih modula i prilagođavanje postojećih prema prihvaćenoj specifikaciji, povećanje pristupačnosti web stranica za osobe s invaliditetom – za osobe oštećene motorike te osobe slabijeg vida, implementacija i prilagodba prihvaćenog izgleda web stranice, testiranje sustava, postavljanje cjelokupnog web rješenja na produkciju, vrijeme stabilizacije 30 dana.

U sklopu unaprijeđene mrežne stranice su implementirani i specifični moduli:

 1. Zatvoreni sadržaj za postojeće korisnike;
 2. Slanje obavijesti korisnicima;
 3. Accessibility modul.

 

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Opći cilj projekta je jačanje tržišne pozicije tvrtke, a samim time i malog i srednjeg poduzetništva kroz poboljšanju primjenu mrežnih rješenja.

Specifični ciljevi projekta jesu:

 1. Poboljšanje prisutnosti na domaćem i inozemnom tržištu;
 2. Povećanje vidljivosti usluge;
 3. Podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.

Nove mrežne stranice omogućuju:

 1. Prezentacija usluga korisnika na moderan i inovativan način u skladu s posljednjim SEO standardima;
 2. Jednostavan i brz unos sadržaja od strane administratora;
 3. Lagan i intuitivan pristup željenim informacijama;
 4. Bržu i efikasnu komunikaciju s korisnicima.

Održivost projekta će se osigurati kroz kontinuirani rad na održavanju i unapređenju sadržaja postavljenom na mrežnim stranicama, a samim time indirektno i kroz poslovne odnose s postojećim kupcima, aktivno traženje novih kupaca te kontinuirani rad na širenju baze kupaca.

Realizacija ovog projekta i poboljšanje mrežnih stranica osiguravaju nastavak rasta tvrtke i stvaraju pretpostavke za još uspješnije poslovanje. Unapređenje sadržaja, nadogradnja internet stranice u smislu postavljanja modula za automatsku komunikaciju s potencijalnim klijentima, modula odabira modela zatvaranja financijske konstrukcije projekta kao i modula za unos podataka za pripremu projekata te prijevod internet stranice na engleski jezik,  imati će sinergijski utjecaj na postojeće kapacitete te će tvrtka moći iskoračiti i na nova tržišta.

Glavni očekivani učinak koji će generirati ovaj projekt jest rast ukupnih prihoda zahvaljujući ubrzanju i unapređenju komunikacije s klijentima.  Dodana vrijednost projekta ogleda se u činjenici da će sadržaj na web stranici biti dostupan osobama s poteškoćama u čitanju čime se potiče njihova integracija i sudjelovanje na tržištu rada.

 

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK)

 • Ukupna vrijednost projekta iznosi 80.625,00 HRK
 • Ukupna vrijednost projekta (prihvatljivi troškovi) iznosi 64.500,00 HRK
 • Udio EU u financiranju projekta iznosi 45.085,50 HRK

 

Razdoblje provedbe projekta

11.10.2018. – 11.10.2019.

 

Kontakt za više informacija

e-mail: info@impulsconsulting.eu

 

Linkovi

To top